23 de marzo de 2008

Idioma

Decidido no cambiaré de idioma, seguiré con el castellano.
Menos mal que el blog es por escrito... es que si me escuchais hablar castellano os partís de la risa. Mi acento es como el algodón de Tenn: no engaña.
Espero que hayais disfrutado de la Semana Santa.
Besos

6 comentarios:

Finestreta dijo...

hola!!! Doncs no sé, potser et sorprendries eh! A mi a Catalunya tothom em diu que se'm nota molt l'accent quan parlo castellà, i quan surto de Catalunya tots els espanyols em diuen que no se'm nota gens!!!

Albert Alemany dijo...

Ei,

La dificultat de escollir l'idioma del blog, catala?castella?angles?frances?...

www.albertalemany.com

Anónimo dijo...

I no el perdis mai, l'accent. Et dóna personalitat.
Jo sempre havia cregut que no tenía gaire accent quan parlava castellà, fin que un día, a la feina, vaig tenir que grabar un missatge al contestador automàtic informant als clients del nou horari de la clínica. Ho vaig fer en català i castellà. Al sentir la grabació, per si no havía quedat bé, em vaig sorprendre molt, ja que tinc un lleuger accent.
I ara amb el gallec... i d'aquí no res amb el japonés...
Petons!!

Ingrid dijo...

finestreta: jajaja, curiòs el teu cas, potser a,b la llunyania el teu accent es dilueix.

albert: ostres, he visitat el teu blog: et felicito per poder escriure en tants idiomes diferents! merci per passar-te per aquí

Núria: jejeje, dubto que el perdi l'accent. Vaig viure a barcelona 7 anys i mai vaig perdre l'accent de Girona, per tant, l'accent catalá em seguirà sempre. Però gràcies pels teus ànims, a vegades em fa vergonya que s'em noti tant

Sese dijo...

Nosaltres tenim el mateix problema i hem decidit alternar les entrades en català i les de castellà (és una llàsatima renunciar a arribar a la més gent possible)
Els que tenim l'accent de Barcelona ens fascinen els accents de comarques, a mi particularment m'agrada el català de Vic i d'Igualada.

Salut (et seguiré visitant)

Anónimo dijo...

Entenc llavors que ets una catalanoparlant que escriu el seu bloc en castellà? Fomentant el bilingüisme! ;-)